PLAST-KLAPBORDE.DK

MØBLER TIL KIRKER - SKOLER - KONFERENCE - KANTINE - KONTORER - INSTITUTIONER & CAFÉ


derfor.png
Da vi jo også sælger stole og andre borde, viser her nogle links til nogle af de andre websider vi præsenterer på nettet.


Websiden indeholder et kæmpe udvalg af klapborde i plast og træ og også klapstole, konferencestole, plaststole og stabelstole.Tillige med er der også et stort udvalg af taburetter til skolebrug og andet.
Websiden indeholder et stort udvalg af forskellige klapborde i træ, plast, runde og rektangulære, så næsten ethvert ønske kunne blive opfyldt. Så besøg websiden for at finde dit klapbord.
Plastborde bliver mere og mere in til brug i forsamlingshuse, skoler og steder hvor der skal laves sporadiske opstillinger. Fordelene ved plastborde er mange og for at nævne et par fordele ved plastborde, så er der prisen og vægten, men de tåler også en hårdere håndtering. Besøg websiden for at finde et plastbord.
På websiden præsenterer vi Lifetime og Zown plastborde.
Vi kan med glæde tilbyde dig klapstole til bordene. Vi forhandleret stort udvalg af klapstole fra Lifetime og Event. Vi kan også tilbyde vogne, som kan bruges til transport af disse stole. Find en klapstol og vi laver et godt tilbud.
Den bedste klapstol kommer fra Lifetime
Her finder du et godt udvalg af taburetter, som er ideelle til brugi skoler, børnehaver, institutioner m.m.
Vi har et større udvalg af foldeborde at fremvise på denne webside. Det er muligt at se foldeborde i træ, plast, runde og rektangulære.

PLAST-KLAPBORDE.DK

Åmoseparken 240
6710 Esbjerg V
Telefon: 75155006/20472110
Mail: info@plast-klapborde.dk
Copyright © Luthje Trading 2015 - Website udviklet af Convert IT